KALLAY SAUNDERS BAND

Zene

Hamarosan megvásárolható!

Kallay Saunders Band / GRIND

Hallottatok már Kállay Saunders Andrást rappelni? Itt a nagy lehetőség. Idén ősszel jelent meg a zenekar új klipje #Grind címmel. A szöveget ezúttal is András írta,

a zeneszerzésben Szepesi Zsolt és Tóth Ádám működött közre.

 

A dalban az eddigiekhez képest kifejezetten sokat rappel Kállay Saunders András,

a zenében pedig dominál Tóth Ádám torzított gitárja.

GRIND

Kállay Saunders Band

Vedd meg az albumot! (7,99 €)

Megveszem!

Kallay Saunders Band / Delivery Boy

Az együttes frontembere, a New York-i születésű Kállay Saunders András énekes, zeneszerző, producer 2014-ben, harmadszori nekifutásra megnyerte A Dalt Running című felvételével. Az Eurovíziós Dalversenyen ebben az évben ő képviselhette hazánkat Koppenhágában, a döntőben minden idők egyik legjobb eredményét érve el. A formációval 2015 tavaszán jelent meg első önálló nagylemeze, a Delivery Boy – emlékeztetve arra, hogy az énekes huszonévesen a suli mellett pizzafutárként is dolgozott. A 12 számos korongra a Running is felkerült.

Victory

Kállay Saunders Band / Delivery Boy

Kallay Saunders Band / JOY

Vedd meg a dalt! (0,99 €)

Megveszem!

2016 nyarán jelent meg a zenekar single dala, a JOY. A videóklipben András Mickey egér jelmezben rója az utcákat egy biciklin, hogy mosolyt csaljon az emberek arcára. Az igazi feelgood zene egy népszerű női magazin felkérésére született meg.

JOY

Kállay Saunders Band / Single

Vedd meg a dalt! (0,99 €)

Megveszem!

Kallay Saunders Band / Who we are

2015. december 15-én bejelentették, hogy a Duna eurovíziós dalválasztó műsorába, A Dal 2016-ba bejutott az együttes Who We Are című dala, melyet Kállay-Saunders András, Pacsai Márk és Tóth Ádám szerzett. Először 2016. január 30-án, a nemzeti válogató második elődöntőjében léptek színpadra, ahol a zsűri és a nézők szavazatai alapján az első helyen végeztek, és továbbjutottak a középdöntőbe. Végül a 3. helyezést érték el A Dal végső megmérettetésén.

Who we are

Kállay Saunders Band / Single

Deniz feat Kallay Saunders Band /
Don't do it

Don’t Do It címmel jelent meg Deniz és a Kállay Saunders Band izgalmas zenei kirándulása. A dal témája az öngyilkosság és annak lehetséges megelőzése.

Mindkét előadó vesztett már el közeli barátot, sőt rokont az illető öngyilkossága következtében, ezért személyesen érintettek a témában. Ezek a drámai momentumok kapcsán is kapcsolódtak egymáshoz, ezért is választották ezt daluk témájának.

Vedd meg a dalt! (1,49 €)

Megveszem!

Don't do it

Deniz feat Kállay Saunders Band / Single

© 2016 by Kallay Saunders Band. Proudly created by Creative Dock